РЕСТОРАН ОЛИВЕ
 

Контакт информации

Страница која ги содржи вашите контакт информации. Кликни на копчето промени кое се наоѓа во десниот дел од сивата лента погоре, за да ја промениш содржината на страницата.

Име на компанијата

адреса: ул. Улица бр.555
телефон: 555 5555
факс: 555 5555
web: www.vasatakompanija.com.mk
email: user@vasatakompanija.com.mk

тел. + 389 2 30 666 23 ул. Париска, Скопје e-mail: info@olive.mk